Χαιρετισμός Προέδρου Γιώργου Μουνδρέα

Χαιρετισμός Προέδρου Γιώργου ΜουνδρέαΗ παράδοση με την πρόοδο πολλές φορές συμβαδίζουν. Εάν η συμπόρευση αυτή γίνει αρμονικά, το αποτέλεσμα μπορεί να εκπλήξει όλους ευχάριστα.

Το ιστορικό μας Σωματείο, η Παμμεσηνιακή Ένωση Αθηνών, ξεκινά το ταξίδι της στον αχανή χώρο του Διαδικτύου, σε έναν χώρο που μπορεί κάποιος, εάν το επιθυμεί, να ανακαλύψει πραγματικούς θησαυρούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα προσπαθήσουμε να πορευτούμε κι εμείς. Αυτά τα μονοπάτια φιλοδοξούμε να σεργιανίσουμε.

Ο σκοπός της νέας μας προσπάθειας, της ιστοσελίδας του ιστορικού μας Σωματείου, είναι αφενός να ενημερώνει για δρώμενα και γεγονότα τα οποία σχετίζονται με τον αγαπημένο τόπο καταγωγής μας, τη Μεσσηνία, αφετέρου να διατηρήσει, να διαφυλάξει και να προβάλει όλη την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να αναδείξουμε τόπους και μνημεία και να τα καταστήσουμε πόλους έλξης για όλους. 

Σε αυτό το ταξίδι μας σας θέλουμε συνοδοιπόρους, αναμένοντας πάντα με χαρά δικές σας προτάσεις, παρατηρήσεις, σχόλια αλλά και άρθρα για δημοσίευση ώστε να καταστήσουμε τη Μεσσηνία που όλοι αγαπάμε αγαπημένο προορισμό για όλους.  Καλωσορίσατε, λοιπόν, στο διαδικτυακό μας ταξίδι! Καλό σερφάρισμα!


Με τιμή

Γεώργιος Μουνδρέας